Служіння реабілітаційного центру “Дім Світла”в 2017 р.

 

  Мої дорогі друзі i помічники, я в минулому році вам рідко робив загальні доклади. Але я вас дуже цінню і люблю. Я вам дуже вдячний за ваші молитви, за те що ви нас не забуваєте, за нас турбуєтесь, благословляєте духовно та матеріально. Особлива вдячність Богу, тому що Він весь рік тримав свою благодіючу руку над нами.

  Це був особливий рік. Він був батий різноманітними радісними, великими звершеннями та подіями. З старими та новими проблемами, а також i з радостями та несподіванками. Це був благословений рік, який пройшов під захистом i благословінням Божим. Ці слова я можу підтвердити багатьма фактами. Про деякі я вам напишу нижче. Декілька прикладів із життя реабелітаційного центру. В минулому році, наш дім був наповнений реабілітантами весь рік, і навіть влітку, коли багато інших були пусті. В теплі дні ми їздили на євангелізацію в Буськ і Львів, прославляли Бога піснями, свідченнями, спілкувались з багатьма людьми, які потребували допомоги. Це дуже стимулювало братів з реабілітаційного центру бути добрим прикладом і живим свідотством .

  Бог приводив до нас деяких людей, (Мішу i Юру) з самими складними захворюваннями рухового апарату. Їхнє відновлення з точки зору медицини і людської думки вважалось неможливим. Але Бог звершив чудеса. Ми до лікарів не звертались i ліками не користувались . Зверталися до Бога, постом i молитвами. Вже через 10 місяців вони змогли ходити і їхати додому без милиць. Це не наша заслуга. Ми не чудотворці. Бог зцілив i обновив серця i тіла людей, які до нього звернулись.

  Також прийшло двоє чоловіків, які перебували в місцях позбавлення волі досить довгий час, а саме, більше двадцяти років. Ці брати пройшли курс реабілітації і вирішили залишитись в центрі служити іншим людям, які приходять з проблемами до нас.

  Влітку до нас приїхала група друзів з Німедчини i допомогли реабілітантам з утепленням i oбшивкою будинку. Вони пожили на центрі i були хорошим прикладом у тому, як треба організовувати роботу і працювати. За весь час проживання в реабілітаційному центрі, вони мали змогу познайомитися з реабілітантами i бачити чудеса звільнення від залежності. Це спілкування для всіх було великим благословінням.

  В цьому році Бог показав нам ті потреби та проблеми, в яких опинилася наша держава на сході. В зоні АТО ми змогли організувати і провести чотири поїздки в Лунанську область. Ці поїздки були дуже насиченні.Нас сильно зацікавила біда і горе людей, які жили у зруйнованих від постійних обстрілів будинках. Брати з реабілітаційного центру, які пройшли реабілітацію, поїхали туди допомагати i залишилися служити. Колишні бандити, злодії i наркомани виправились, та погодились й надалі бути з Богом. При відвідуванні солдат на фронтовій лінії в с.Трьохізбінка і Папасна, всюди співали пісні, молились і прославляли Бога за його чудові діла.

  За для другої поїздки ми отримали несподівану допогу від церкви Божої з міста Герфод (Німеччина) Приїхали брат Гельмуд i Віктор. Для нас це було великою радістю i підбадьоренням, також i для них було великою радістю бачити служіння минулих залежних і спілкуватись з мізцевими людьми. Про кожну поїздку є окремі звіти які зробленні братами.

  З 15.11.2017 троє братів переїхали жити в містечко Станиця Луганська. Зняли будинок i служать там людям. Стараються допомогти як духовно, так і матеріально, і взяти участь у різних потребах людей. Це дуже важко жити в регіоні де регулярно, вдень та вночі, чуються вибухи, всюди зруйновані будинки i кругом багато військових . Но Бог робить чудеса. Він дає мужність і силу духа, служити людям i проповідувати Слово Христа. Наповнює серця радістю.

  Богу слава, a вам, тим хто допомагає, велика вдячність .

  Реабілітанти також приймають активну участь в житті Краснянської громади. Допомагають при упорядкуванні тереторії та молитовного будинку, a також при заготовці дров для опалення. В 2017 році братами було зроблено ремонт всередині молитовного будинку. Тким чином було створено прекрасні апартаменти для проживання людей, які пройшли реабелітаційну програму і потребують адаптаційної допомоги. Брати вміють співати, прославляють Бога піснями, а другі свідченнями. В цьому році вони змогли знайти роботу і заробити гроші на корм коровам і бичкам, a з десятини від заробітку,купили дрова для церкви в Красне.

  Я думаю що цими свідоцтвами я зміг показати вам як Бог допомагав нам в дорозі, оберігав від ворожих куль, поганих людей і благословляв нашу працю.

  За це Богу слава, а вам велика подяка!

 

   
= =
   
= =
   
= =
   
= =
   
= =
   
= =