Півнюк Ігор

 

 

 

  Що трапилося з моїм життям?

  Я народився в благополучній родині, батько, мати і старша сестра. Зростав і радів завжди життям, і раннього дитинства обіцяв батькам завжди їх слухатися, вчитися. Начебто ? Виходило, але постійно стояв у кутку на колінах за холодильником і тримав руки в гору, самі або з м'ясорубкою. Але, я ніколи не скаржився на них, тому що знав, що робив погано.

  Підростаючи, я приходив зі школи, і коли мати спала мені подобалося робити прибирання в будинку, а коли мати прокидалася, вона завжди мене хвалила, мені дуже це подобалося, а батько з роботи бутерброд приносив і говорив, що це від зайчика. У восьмому класі я почав по трохи вживати алкоголь, так і почалося типу моє безтурботне життя, в якому я думав, що все можу. пам'ятаю як я з батьком виїхав до села, а там і запізнився на автобус спеціально, а батько дочекався мене у бабусі і сильно побив мене ременем так, що я весь був у шрамах від нього, як що я згадую про це, то може у мене і залишилася якась образа.

  З часом я почав поступово вживати наркотики, і горілка вже йшла на задній план, почав потихеньку красти в дома гроші, коштовності і т.п . З 20 до 28 років життя моє було повна темрява, жив я в мороці не міркуючи що робив, хто я, для чого я створений. З кожним днем я все більше і більше себе ненавидів і звинувачував навколо ? всіх, навчився брехати вже так, що сам собі вірив. Два рази я закодувався від пияцтва, але це не давало успіху ні мені, ні моїй родині. Як то мама і батько підкликали мене до себе і кажуть, "Ну чим ми можемо тобі допомогти? Нам боляче дивитися на тебе і що ти з собою робиш". І вже підключали родичів, щоб мені допомогти, всякі бабки і ворожки, але я все це робив для них і на час, щоб вони заспокоїлися.

  Одного разу ввечері, після чергової п'янки, я зі своїми друзями пішли погуляти і зайшли до намету, ? Де були дівчата. Я до них підсів та й розговорився і запитав у них, можна я почекаю своїх друзів, я тоді навіть не міг уявити, що одна з них буде моєю дружиною, ми з хлопцями просто хотіли підчепити, побалуватися з ними і все.

  Так я почав зустрічатися з Танею і, вона стала дійсно моєї помічницею, ну це пізніше. Виїхавши на заробітки в інше місто, ми з хлопцями назад підсіли на наркотики, тоді я вже і не зміг змиритися з тим, щоб псувати життя дівчині і розповів я їй, хто я є, але вона подумала і вирішила мені допомогти. Ми з нею їздили до отця Олександра і до ворожок, але це все ненадовго, але як то моя сестра сказала, що є Церква, де ми можемо знайти вихід з моєї ситуації. Ми пішли туди і зі мною провели бесіду, потім в неділю ми з нею прийшли на служіння, але я так і нічого не зрозумів, а може і не хотів розуміти, а робив усе для їх заспокоєння. Життя моє набирала ще більше оборотів, нічні напади на людей, міліція і нічне життя, але все одно вона не припинял а приходити і говорити мені, щоб я змінив своє життя. Я подивився на своє життя і вирішив, може спробувати сходити в Церква ще раз, так і зробив. Там і опинився реабілітаційний центр, куди я і поїхав, але і тут я усвідомлював, що роблю це для них, а не для себе. пройшов повний курс реабілітації, уроки, проповіді, настанови, і начебто я ? все розумів і покаяння було, але все одно я залишився біля розбитого корита. Але ми все таки одружилися, і народилися у нас діти. Я жив, то з Богом, то зі світом. Коли з Богом, то в сім'ї все нормально, мир, радість і любов, а коли з миром, то суперечки, незгоди, сварки. Але прийшов момент в моєму житті, коли це все мені набридло і я сам усвідомлено зрозумів, що мені дійсно потрібно щире і істинне від чистого серця покаяння і каяття у своїх гріхах і недовіру Богу, і я вирішив приїхати в Красне, щоб почати життя з Богом і нехай буде Його воля в моєму житті.

  Що відбувається в моєму житті?

  У моєму житті відбуваються дійсно зміни, які робить Бог, я расскаялся у своїх гріхах, ті болі, як і я приносив своєю поведінкою рідним, близьким, своїй родині, все це пройшло. І бгалодарю Бога за цей центр і за Його волю на це місце, тут Бог мені показав і показує, яку біль я завдавав Йому своїм недовірою і свавіллям ? В душі у мене є ще якийсь осад за моє грішне життя, з моє лукавство, за те, що робив тільки собі, тільки одне я. У мене є ще гордість, є бунт і похоті, але Господь дає або пропонує мені одягтися у вседружжя Боже. У мені відбувається боротьба плоті з духом.

  Що я хочу робити?

  Я хочу дійсно розібратися з корінням моїх падінь, виявити правильну причину моєї внутрішнього життя, духовну незрілість в Бозі, розібратися і довіритися повністю Богу, не на половину, що не на 80%, а на всі 100%, тому що, цього хоче Бог, щоб я належав Йому, як Його син, хочу навчитися смирення і послуху, і тремтіти ? перед Словом Його, щоб навчитися дивитися Його очима на все, і щоб чинити як Він в тій чи іншій ситуації. Для цього я і приїхав в цей реабілітаційний центр, тому що, мені вже набридло бігати від Бога, від себе самого, я втомився боротися зі своїми проблемами, хочу миру і любові на серце, і почати все спочатку, довіритися Богові повністю, для цього я розкаявся і попросив щоб брати за мене помолилися і почати життя по новому з Христом і в Ньому, дорожити і цінувати Його жертву за мене.

  Чого я хочу добитися своєю поведінкою?

  Я хочу добитися своєю поведінкою від Господа Його благословення до мене, щоб я своїми вчинками і справами прославляв Його святе Ім'я, щоб я своїм життям про Христа розповідав, щоб мені похвала була від Господа. Я знаю, що будуть труднощі на шляху пізнання Господа і Він вже приготував мені шлях і я бажаю всім серцем домогтися, щоб Господь назвав мене своїм другом. Mені потрібно бути слухняним Йому. Є така пісня "Без пастиря, Спасителя, мені важко на шляху", ну і потрібно бути з пастерем постійно вільним.?